транспортни услуги

Групажен транспорт от транспортни фирми

Услугата групажен транспорт е за фирми, които превозват товари – от малки като кашон или маса, до големи като няколко палета. Групажен транспорт се използва от клиенти, които няма нужда да резервират цяло транспортно средство, а превозват товара си заедно с други и така намаляват разходите си.

групажен транспорт
групажен транспорт

За кого е услугата групажен транспорт?

Услугата за групаж е предназначена за фирми и физически лица, които в дадения момент изпращат пратки по-малки от вместимостта на камион или ремарке. Услугата представлява запълване на пространството с различни товари.

Всички товари се обезопасяват и няма риск от увреждането им.

Транспортни фирми

Ние сме семейна транспортна фирма, базирана в град София. Извършваме транспортни услуги на товари в страната и чужбина. Извън България оперираме в ЕС, като поддържаме групажни линии по 4 направления:

  • групажен транспорт към Гърция
  • групажен транспорт към Италия
  • групажен транспорт към Германия
  • групажен транспорт към Нидерландия;

Ние сме от транспортните фирми, които разполагат със собствена складова база, модерни ремаркета и съвременни влекачи. Разполагаме с разнообразен автопарк.

Малките и средни транспортни фирми са гъвкави, можем да предложим изгодни цени и атрактивни условия, за транспорт на товари. Свържете се с нас и попитайте за транспорт на товари по вашето направление.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

68 − = 66