транспортни фирми

Най-важното за услугите на транспортни фирми

Транспортни фирми у нас е събирателно за фирми, които извършват превози както на пътници, така и на товари. Нашата фирма е от тези транспортни фирми, които извършват превози на товари.

Стабо Транс извършва редовни групажни товарни превози към страни от южна и от западна Европа.

 

Транспортна фирма

транспортна фирма
транспортна фирма

Ние сме фирма, специализирана в транспортни услуги и логистика. Пренасяме товари със собствен транспорт и организираме превози с колеги.

Фирмата поддържа редовни транспортни линии от и към София. Научете повече за транспортните ни линии в страницата ни за транспортни услуги.

Ние сме семейна транспортна фирма, базирана в град София. Извършваме транспортни услуги на товари в страната и чужбина. Извън България оперираме в ЕС, като поддържаме групажни линии по 4 направления:

  • групажен транспорт към Гърция
  • групажен транспорт към Италия
  • групажен транспорт към Германия
  • групажен транспорт към Нидерландия;

Ние сме от транспортните фирми, които разполагат със собствена складова база, модерни ремаркета и съвременни влекачи. Разполагаме с разнообразен автопарк.

Малките и средни транспортни фирми са гъвкави, можем да предложим изгодни цени и атрактивни условия, за транспорт на товари. Свържете се с нас и попитайте за транспорт на товари по вашето направление.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 + 1 =