Фирма "Стабо Транс" ООД разполага със собствена складова база в "Нови Искър" - район на град София.

Нашата складова база е разположена в непосредствена близост до северната тангента на град София, в близост до международния път Е 79.

Складова база

Складовата база е с размери 170 квадратни метра и височина 5 метра. Помещението е стабилна сграда от бетон и тухли в урбанизиран район.

За кого е предназначена складовата база?

Нашата складова база е предназначена за използване преди всичко от клиенти на фирмата, за транспортни услуги. Обикновено складовото помещение се използва, като временен склад, за претоварване от един на друг камион, както и за оформяне на групажни товари.

Логистика

Използването на специалисти по логистика, подобрява представянето на фирмата спрямо конкуренцията. Добрите логистични услуги намаляват разходите и оптимизират времето на персонала в компанията. Попитайте за предоставяните от нас услуги за логистика и транспорт.

Транспортна фирма

Ние сме транспортна фирма, която оперира по направления от и към България, както и в рамките на Европейския съюз. Вижте нашите релации.

Ние сме добра транспортна фирма, която има безупречна репутация и разполага със собствени транспортни средства с модерни влекачи, камиони и ремаркета от последно поколение.

Групажен транспорт

Предлагаме групажен транспорт по основните транспортни направления в Европейския Съюз. При нас можете да поръчате:

  • Транспорт на опасни товари съгласно ADR;
  • Транспорт на безопасни товари от всички видове;
  • Транспорт на товари изискващи хладилна камера;

Моля посетете страницата ни, за групажен транспорт за да научите всичко важно за услугата.