Нашите транспортни средства

Нашата фирма оперира с последно поколение полуремаркета и шест модерни камиони, с двигатели отговарящи на стандарта ЕВРО 5. 

  • Полуремаркета с тройна щора от последно поколение;
  • Соло камион с тройна щора и вътрешна височина 3 метра;
  • Модерни влекачи и соло камиони;
  • Всички наши камиони и влекачи отговарят минимум на стандарта ЕВРО 5. ;

„Стабо Транс“ ООД постоянно развива, обогатява и модернизира своя автопарк. Ние сме транспортна фирма, която се стреми да съчетава модерни транспортни средства и опитен и добре мотивиран перносал.

Камиони и ремаркета за транспортни услуги

Разполагаме с качествен автопарк – камиони и ремаркета за транспортни услуги с високо качество. Нашите влекачи и соло камиони отговарят минимум на стандарта, за вредни емисии Евро 5, а всички ремаркета са от най-ново поколение и предлагат тройна щора – достъп от всички страни, включително от покрива, за разтоварване в логистични центрове.

Вижте повече за услугата Логистика

логистика
логистика

Логистика е доброто управление на товари, стоки и услуги. Наличието на добро управление (логистика) отличава успешната от фирмата с проблеми. Когато се доверявате на транспортна фирма, която предлага и логистични услуги, вие се доверявате на професионалисти, които ще ви помогнат да се справите с трудностите.

Възползвайки се от услугите за логистика или ако ни наемете, вие намалявате разходите си осигурявате конкурентни предимства.