Транспортна фирма „Стабо Транс“ ООД – добрият оператор и една от най-добрите фирми на българския транспортен пазар.

„Стабо Транс“ ООД е специализирана в транспорт и логистика в България и Европейския съюз. Разполагаме с модерен транспортен състав – ремаркета и полуремаркета.

Нашите транспортни средства

Нашата фирма оперира с последно поколение полуремаркета и шест модерни камиони, с двигатели отговарящи на стандарта ЕВРО 5. 

  • Полуремаркета с тройна щора от последно поколение;
  • Соло камион с тройна щора и вътрешна височина 3 метра;
  • Модерни влекачи и соло камиони;
  • Всички наши камиони и влекачи отговарят минимум на стандарта ЕВРО 5;

„Стабо Транс“ ООД постоянно развива, обогатява и модернизира своя автопарк. Ние сме транспортна фирма, която се стреми да съчетава модерни транспортни средства и опитен и добре мотивиран персонал.

 

Транспортна фирма

Ние сме фирма, специализирана в транспортни услуги и логистика. Пренасяме товари със собствен транспорт и организираме превози с колеги.

Фирмата поддържа редовни транспортни линии от и към София. Научете повече за транспортните ни линии в страницата ни за транспортни услуги.

Групажен транспорт

Предлагаме групажен транспорт по основните транспортни направления в Европейския Съюз. При нас можете да поръчате:

  • Транспорт на опасни товари съгласно ADR;
  • Транспорт на безопасни товари от всички видове;
  • Транспорт на товари изискващи хладилна камера;

Логистика от добрата транспортна фирма

Доброто управление на товари, стоки и услуги отличава успешната от фирмата с проблеми. Когато се доверявате на транспортна фирма, която предлага и логистични услуги, вие се доверявате на професионалисти, които ще ви помогнат да се справите с трудностите.

Възползвайки се от услугите за логистика или ако ни наемете, вие намалявате разходите си осигурявате конкурентни предимства.
.